Általános tudnivalók egyedi képzéseinkről

A foglalkozások összeállításkor arra törekedtünk, hogy a hosszabb lélegzetű, akkreditált képzéseink mellett rövidebb időtartamú, gyakorlatorientált módszertani események segítségével is hozzájárulhassunk érdeklődő kollégáink szakmai fejlődéséhez. Bár elsősorban szakmai közösségek (munkaközösségek, nyelviskolák, módszertani központok.. stb.) figyelmébe ajánljuk ezeket a lehetőségeket, már nem egyszer megtörént, hogy teljesen egyéni kezdeményezések révén is sikeres alkalmak szerveződtek.

Mikor, hol?

A foglalkozások előzetesen egyeztetett helyszíneken és időpontokban kerülhetnek megrendezésre, időtartamuk általában 2 X 90 perc, de ez az igények szerint rugalmasan is alakítható. Az angol nyelvű leírással rendelkező foglalkozások angol nyelven zajlanak, és elsősorban angol nyelvszakos kollégáink számára szólnak.

Csak angolosoknak?

Kisebb-nagyobb módosításokkal a legtöbb workshop más idegennyelv-szakosok igényeinek is meg tud felelni, mely esetben a foglalkozás nyelve a magyar lesz. Akkor is érdemes minket megkeresni, ha egy  közösségnek a felsorolt lehetőségektől eltérő tematikájú módszertani foglalkozásra lenne igénye.

Egyéb információk

  • A szakmai események díjszabása  létszámtól függetlenül: 10.000 Ft / 45 perc.  ÁFA egyik esetben sem kerül felszámításra.
  • Az iskola vezetőségének beleegyező döntését követően a programjaink elvégzése után kiállított dokumentumban igazolt  óraszám a 93/2009. (IV.24.) Kormányrendelet értelmében maximum 30 óra erejéig a 7 évenkénti, kötelezően előírt 120 órás továbbképzés részét képezheti.

A kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot vagy keressen meg minket honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén.

Egyedi képzések - információs űrlap

Egyedi képzések - információs űrlap

Sending