Általános tudnivalók egyedi képzéseinkről

A foglalkozások összeállításkor arra törekedtünk, hogy a hosszabb lélegzetű, akkreditált képzéseink mellett rövidebb időtartamú, gyakorlatorientált módszertani események segítségével is hozzájárulhassunk érdeklődő kollégáink szakmai fejlődéséhez. Bár elsősorban szakmai közösségek (munkaközösségek, nyelviskolák, módszertani központok.. stb.) figyelmébe ajánljuk ezeket a lehetőségeket, már nem egyszer megtörént, hogy teljesen egyéni kezdeményezések révén is sikeres alkalmak szerveződtek.

Mikor, hol?

A foglalkozások előzetesen egyeztetett helyszíneken és időpontokban kerülhetnek megrendezésre, időtartamuk legtöbbször az igények szerint rugalmasan alakítható. Az angol nyelvű leírással rendelkező foglalkozások angol nyelven zajlanak, és elsősorban angol nyelvszakos kollégáink számára szólnak.

Csak angolosoknak?

Kisebb-nagyobb módosításokkal a legtöbb workshop más idegennyelv-szakosok igényeinek is meg tud felelni, mely esetben a foglalkozás nyelve a magyar lesz. Akkor is érdemes minket megkeresni, ha egy  közösségnek a felsorolt lehetőségektől eltérő tematikájú módszertani foglalkozásra lenne igénye.

Egyéb információk

  • A szakmai események díjszabása résztvevőnként 4000 Ft, vagy létszámtól függetlenül: 10.000 Ft / 45 perc.  ÁFA egyik esetben sem kerül felszámításra.
  • Az iskola vezetőségének beleegyező döntését követően a programjaink elvégzése után kiállított dokumentumban igazolt  óraszám a 93/2009. (IV.24.) Kormányrendelet értelmében maximum 30 óra erejéig a 7 évenkénti, kötelezően előírt 120 órás továbbképzés részét képezheti.

A kapcsolatfelvételhez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot vagy keressen meg minket honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén.

Egyedi képzések - információs űrlap

Egyedi képzések - információs űrlap

Sending